KS Carrosseries

Ks Carrosseries és situat al P.I. Bufalvent de Manresa, és un taller fundat l'any 1992 especialitzat en la reparació de xapa, pintura i mecànica.

Als seus inicis era especialitzat en la reparació de vehicles d'importació i concessionari oficial de les marques: Porsche i Saab, marques de les quals es va desvincular l'any 1998, passant a esser un taller 5 estels de la marca de pintura DU PONT; lliure i multimarca. Transcorreguts dos anys es va formar una societat amb les marques SEAT, Audi, Volkswagen i Skoda, sent un taller multimarca i a la vegada un concessionari oficial de les mateixes marques, adquirint experiència tant en la reparació com a la gestió interna.


Actualment KS Carrosseries és un taller lliure e independent, de referència dintre del sector, amb un personal experimental i qualificat que dona servei tant a particulars com a Companyies d'Assegurances.

El principal valor és l'equip humà que el composen els 18 treballadors perfectament qualificats amb el fi de donar el millor servei als nostres clients.

Tot el nostre personal està qualificat per a les seves tasques, ya que son formats i adaptats a totes les noves tecnologies amb el fi d'oferir un bon servei en totes les reparacions.


La nostra dilatada experiència ens ha servit per a que tant clients particulars com companyies d'assegurances depositin la seva confiança en nosaltres i així poder oferir un servei de qualitat en un sector de continus canvis.


El nostre gran objectiu és donar servei i qualitat a tots els clients per que quedin satisfets i tornin de nou a les nostres instal·lacions.

Taller Planxa i pintura | Taller Mecānic | Companyies gestio flotes | Serveis

KS Carrosseries

KS Carrosseries
Doctor Ferran 7 Nave A-B
08243 Manresa, Barcelona
Tf. 938771616